“Mooi om te zien dat iedereen hier trots is op zijn werk”

- Vivienne Langenbach, Chargeback Manager

Financiële dienstverlener in beweging

We zijn dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards van Visa en Mastercard in Nederland. We doen er alles aan om onze klanten de beste service te bieden en zijn dagelijks bezig om voor hen passende producten te ontwikkelen.

Onze geschiedenis

Onze roots liggen bij de Bank of America, de eerste bank ter wereld die een creditcard uitgaf. Toen deze bank zich terugtrok uit de Nederlandse markt, kocht VSB Bank de creditcardafdeling in Nederland. VSB Bank fuseerde in 1990 met AMEV en AG Group tot Fortis, dat in 2010 is samengegaan met ABN AMRO. Nu zijn we een zelfstandige dochter van ABN AMRO Bank (Nederland) NV met kantoren in Nederland en Duitsland.

Onze missie

ICS is inmiddels vele jaren marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. Deze leidende positie willen wij behouden en verstevigen. Onder meer door continu te werken aan de verdere ontwikkeling van strategische initiatieven, zoals nieuwe betaalproposities. Initiatieven die inspelen op de behoefte van onze klanten en van bedrijven waarmee wij (willen) samenwerken. Card-houders van ICS kunnen rekenen op aantrekkelijke aanbiedingen en onze Servicedesk staat 24 uur per dag, 7 dagen per week ter beschikking van onze klanten. Ook bieden wij een uitstekende ITO-gecertificeerde serviceverlening. Bij alles wat wij doen, en de keuzes die wij maken, staat het klantbelang centraal. Wij zien het als onze plicht om de belangen van onze klanten te beschermen en hun privacy te respecteren. ICS streeft ernaar om de 8 die we al jaren scoren op klanttevredenheid te blijven waarmaken.

Sterk in co-branding

Voor toonaangevende organisaties als ABN AMRO, de ANWB en de Bijenkorf verzorgen en ondersteunen we de uitgifte van ‘co-branded’ creditcards. Deze bieden hetzelfde gebruiksgemak en dezelfde zekerheden als alle andere creditcards van ICS.

Voor elke markt een passende Card

Consumentenmarkt

Wist je dat onze Visa Cards de meest geaccepteerde creditcards van de wereld zijn? Je kunt er op ruim 27 miljoen adressen mee betalen. Natuurlijk combineren we dit betaalgemak met veiligheid. Ook als je er online mee winkelt. Daar zorgen verschillende diensten voor. Kijk ook op:icscards.nl | worldcard.nl | yourmastercard.nl

Zakelijke markt

We bieden een breed assortiment zakelijke Cards die specifiek voorzien in de behoefte en wensen van bedrijven en hun medewerker(s). Onze Cards maken het financieel management voor elke onderneming makkelijker, van zzp’er tot multinational.

Lees meer op ICS Business.nl

Onze toezichthouders

We hebben een bankvergunning van De Nederlandsche Bank (DNB). Ook hebben we vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het aanbieden van krediet- en spaarrekeningen en het bemiddelen in verzekeringen. ICS is geregistreerd in het register van DNB en AFM.