“Persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling”

- Shahrzad Abedini, HR specialist werving en selectie

Goed voor elkaar bij ICS

Oog en waardering voor jou

Service en verkoop zijn bij ons nauw met elkaar verweven. Dat vraagt om de juiste inzet en kwaliteiten. Omdat we veel van je vragen, mag je ook veel van ons verwachten. Dat zie je terug in je salaris en overige arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden om je te ontwikkelen en de prettige werksfeer.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Onze werkweek is 36 uur. Deze uren kun je in overleg verdelen over 4 om 5 werkdagen óf 4,5 werkdag per week. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden. De basis is daarbij de CAO Banken, aangevuld met een eigen regeling. Dit betekent dat je een 13e maand, een benefit budget en 8% vakantiegeld krijgt.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Word jij onze nieuwe collega? Dan kom je in een dynamische omgeving met een collegiale werksfeer. Omdat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat, volgen al onze medewerkers het ICS trainings- en opleidingstraject. Welke trainingen jij volgt, hangt af van je functie. Ook kun je een individuele cursus of opleiding volgen.

Vacatures

We zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Kijk snel of er passende vacature voor je bij staat. Wat we jou bieden? Uitdagend en interessant werk in een dynamische omgeving. Met fijne collega’s en volop kansen om je verder te ontwikkelen. Ben jij onze nieuwe collega?

Onze vacatures
International Card Services kantoor

Wat doet ICS?

We zijn dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards van Visa en Mastercard in Nederland. We doen er alles aan om onze klanten de beste service te bieden en zijn dagelijks bezig om voor hen passende producten te ontwikkelen.

Over ICS
maps

Waar zitten we?

Ons kantoor is gevestigd in Diemen. Je kunt ons makkelijk bereiken met metro, bus en eigen vervoer.

Contact